REIS NAAR JE HART

Reis naar je hart

2,5 uur 99 Euro

 

Ik ben ervan overtuigd dat de antwoorden die je nodig hebt in jezelf verankerd zitten, deze informatie kan niet van buitenaf komen, dus ook niet van mij. Dit resulteert in een intuïtieve behandelwijze, waarin ik je begeleid om innerlijke rust te ervaren, waarop ik vertrouw dat hetgeen jij nodig hebt zich zal aandienen, en waarin ik uiteraard maak van m'n "Toolbox". Ik ben er met alle aandacht en op een liefdevolle manier om voor jou een veilige omgeving te creëren, om via je eigen inzichten weer "thuis bij jezelf" te komen.

 

 

Advies :

Gemakkelijk zittende kleding aandoen en

na de behandeling veel water drinken om afvalstoffen af te voeren!

De rest van de dag lekker de tijd voor jezelf nemen, want die heb je uit ervaring echt nodig.


MAGNETISEREN

Magnetiseren  

1 uur 55 Euro

 

Magnetiseren is het geven van liefde in de vorm van energie en het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel, waarbij het opruimen van blokkades centraal staat. Het richt zich op het herstel van het natuurlijk evenwicht van lichaam en geest: het activeert en ondersteund het zelf-herstellend vermogen van de mens waardoor de levensenergie weer vrijelijk kan stromen. De handen van de behandelaar raken de cliënt zo goed als niet, daar er veelal gewerkt wordt in de auralagen, het energieveld van de cliënt dat zich om het lichaam heen bevindt.

Een energetische behandeling maakt je blijer en meer ontspannen.

 

 

Advies :

Gemakkelijk zittende kleding aandoen en

na de behandeling veel water drinken om afvalstoffen af te voeren


REIKI

Reiki 

1 uur 55 Euro

 

Veel mensen zullen bij de vraag - Wat is Reiki? een beeld voor zich krijgen van handoplegging. Bij handoplegging wordt de energie van mensen via de handen doorgegeven en fungeert de handoplegger als doorgeefluik. De ontvanger gebruikt deze energie om zijn of haar lichaam en geest te voeden om terug in balans komen. Reiki steunt de ontvanger wat op dat moment het belangrijkste is. Er komt zowel fysiek als emotioneel meer harmonie in het lichaam terug waardoor kwalen en pijnen kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen vrijkomen zodat de energie weer vrij(er) kan stromen, waardoor mensen zich ondanks hun ziekte een stuk beter gaan voelen.

 

Advies :

Gemakkelijk zittende kleding aandoen en

na de behandeling veel water drinken om afvalstoffen af te voerenHOLISTIC PULSING

Holistic Pulsing 

1 uur 55 Euro

 

Holistic Pulsing, de "Kracht van Zachtheid",
maakt los wat vast zit, zowel fysiek, mentaal en emotioneel. Het is een zachte behandelwijze met een grote dieptewerking, waarbij je gekleed op de behandeltafel ligt. Door de verschillende manieren van pulserende bewegingen ervaart men het gevoel thuis te komen bij jezelf, waardoor spanningen op een dieper niveau kunnen vrijkomen en worden losgelaten op een zachte manier.

Holistic Pulsing is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, en wordt gezien als een methode om het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren.

 

Advies :

Gemakkelijk zittende kleding aandoen en

na de behandeling veel water drinken om afvalstoffen af te voeren!


INTUITIEVE MASSAGE

Intuïtieve oliemassage  

1 uur 55 Euro / 1.5 uur 75 Euro

  

Een intuïtieve olie ontspanningsmassage is gericht op wat de klant op dat moment nodig heeft.

Er wordt overlegd en gekeken naar de eventuele blokkades in het lichaam die extra aandacht nodig hebben, waar ik mij tijdens de massage intuïtief door laat leiden. Door middel van het uitlezen van de chakra’s kiezen we samen een etherische olie en muziek uit die hierbij past.

Vanaf dat moment mag u helemaal in de ontspanning en hoeft u alleen maar te "zijn"!


Advies :

Na de behandeling veel water drinken om afvalstoffen af te voeren!


HOTSTONE    MASSAGE

Hotstone Massage

1 uur 60 Euro /  1,5 uur 80 Euro

 

Bij een hotstone behandeling worden warme basalt stenen op of tegen het lichaam aan gelegd en gemasseerd. De stenen vormen een warmtebron die het lichaam heerlijk laat ontspannen. Daarnaast heeft de warmte een helend effect omdat ze processen stimuleren waarmee toxines (afvalstoffen) afgevoerd worden. Door de combinatie van warmte en beweging kun je dicht bij het spierweefsel komen.  Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt hierdoor gestimuleerd, waardoor emotionele en fysieke energie beter doorstroomt.

 

Advies :

Na de behandeling veel water drinken om afvalstoffen af te voeren!

 
Klankschaal Massage

Klankschaal Massage 

1 uur 55 Euro

 

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en geleid zo de trillingen prachtig door heel het lichaam heen, hierdoor ontstaat als het ware een innerlijke massage die zorgt voor een algehele diepe ontspanning. Door de klanktrillingen worden alle lichaamscellen op een fijne en subtiele manier ontdaan van eventuele blokkades en worden er afvalstoffen losgemaakt. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend waardoor we weer in  contact met ons lichaam komen en je je nadien als herboren voelt, vol nieuwe energie! De trillingen werken lang, soms wel enige dagen, door in ons lichaam, en stellen ons in staat om beter in balans te komen en het zelf genezend vermogen van het lichaam te versterken.

 

Advies :

Gemakkelijk zittende kleding aandoen en

na de behandeling veel water drinken om afvalstoffen af te voeren!


MASSAGE NA CHEMOTHERAPIE

Massage na Chemotherapie   

1 uur 55 Euro

  

Veel mensen die chemotherapie ondergaan hebben last van bijwerkingen, de aard en hoeveelheid bijwerkingen is afhankelijk van de soort en hoeveelheid chemotherapie. Door een speciale massage te verzorgen van handen/armen en voeten/benen in combinatie met acupressuur wordt de doorbloeding bevorderd en kunnen klachten verbeteren, en wordt er gewerkt aan energiebalans. 

Deze behandeling is tevens ook zeer geschikt voor mensen met MS, Burn-Out klachten, Reuma, Fybromyalgie etc.

 

Advies :

Gemakkelijk zittende kleding aandoen, korte mouwen  en rekening houdende dat de benen tot aan de knie gemasseerd kunnen worden.

Na de behandeling veel water drinken om afvalstoffen af te voeren!

 

EFT & Eneregetische Reset

EFT & Energetische Reset

2,5 uur 99 Euro

 

Met EFT (Emotional Freedom Technique) neutraliseer je negatieve emoties en fysieke stress zoals angst die in de weg staat een volgende stap te maken. EFT verlaagt stress, bevordert je zelfbeeld, verhoogt je prestaties en helpt je om meer rust en ontspanning te ervaren. Met EFT ga je terug naar de oorzaak van je blokkade en programmeer je JEZELF! opnieuw. Je krijgt grip op angst, beperkende overtuigingen en stress.
Aansluitend zul je door de Energetische Reset behandeling, het laten doorstromen van "Chi" oftewel je levensenergie een rust ervaren en oude patronen los kunnen laten.

 

Advies :

Gemakkelijk zittende kleding aandoen en

na de behandeling veel water drinken om afvalstoffen af te voeren!


ONLINE SESSIE

Coaching & Healing sessie online 

1,5 uur 75 Euro

 

Naar aanleiding van de lockdown maatregelen bied ik voor mensen die het kunnen gebruiken een behandeling, namelijk een coach sessie via beeldbellen met aansluitend een reiki behandeling op afstand om je te helpen om weer een positieve flow te komen en je weer energie te laten stromen zodat je weer mooie stappen vooruit op jouw pad mag zetten.

 

Advies :

Zorg ervoor dat dit een ongestoord moment voor jezelf is, in een rustige omgeving.

Na de behandeling veel water drinken om afvalstoffen af te voeren!

Eneregetische Reset

Energetische Reset 

1 uur 55 Euro

 

Door de energetische reset behandeling, het laten doorstromen van "Chi" oftewel je levensenergie een rust ervaren en oude patronen los kunnen laten.
De patronen, overtuigingen en beperkende gedachten van waaruit wij meestal automatisch reageren worden gereset waardoor er ruimte komt om vanuit jouw eigen weten je leven te creëren.
Bij de behandeling bestaat uit lichte aanraking van bepaalde plekken op je hoofd en lichaam waarbij je "systeem" de mogelijkheid heeft, om alles wat blokkeert en belemmert  los te laten en steeds meer rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en lichaam te ervaren.

 

Advies :

Gemakkelijk zittende kleding aandoen en

na de behandeling veel water drinken om afvalstoffen af te voeren!


CADEAUBON

CADEAUBON   

waarde naar eigen keuze

  

We kennen allemaal wel iemand die toe is aan een stukje ontspanning, en "uitstel gedrag" vertoond om eens even lekker voor en met zichzelf bezig te zijn.

Want als je ervoor  om weer zelf in je kracht te komen, dan kun je daarna ook weer "krachtig" zijn voor de mensen om je heen. Maar de eerste stap is toch echt de stap richting jezelf...en voor jezelf.   Soms heb je dan misschien een goed bedoeld "duwtje" nodig van een ander om de streep niet voor je uit te schuiven maar jezelf er overheen te trekken.  Een Cadeaubon ontvangen is dan geen stok...maar liefde achter de deur, die "thuis bij jezelf heet"!

 

Bedrag :

De cadeaubon is een jaar geldig vanaf uitgifte datum en kan naar keuze van waarde of behandeling ingevuld worden. 


LET OP!

Alle behandelingen die ik geef zijn lichaamswerk gericht, dat wil zeggen dat ik zowel fysiek als emotioneel vaak heel dichtbij de cliënt mag zijn.

Voor mij is dit een groots cadeau, om de veiligheid en onvoorwaardelijke liefde te bieden zodat de cliënt heel dicht bij zichzelf kan en durft te zijn.

De eventuele aanraking tijdens de behandeling staat voor mij voor heling, … mensen die op zoek zijn naar vormen van aanraking in de erotische sfeer zijn bij mij niet thuis !

Vragen staat vrij

Mocht je vragen hebben, dan kun je me altijd een berichtje sturen of bellen. Neem ik de telefoon even niet op, dan ben ik vast en zeker in contact met een ander mooi mens, laat dan even een bericht achter, zodat ik je kan bereiken. 

 

Bianca Groeneveld

Broekhuizenstraat 103

6374 LK Landgraaf

info@biancagroeneveld.nl

Tel: (0031) 06-13569730

 

KvKnr.  14068399

BTWnr. 1557.80.190 B01

LET OP!

Alle behandelingen die ik geef zijn lichaamswerk gericht, dat wil zeggen dat ik zowel fysiek als emotioneel vaak heel dichtbij de cliënt mag zijn.

Voor mij is dit een groots cadeau, om de veiligheid en onvoorwaardelijke liefde te bieden zodat de cliënt heel dicht bij zichzelf kan en durft te zijn.

De eventuele aanraking tijdens de behandeling staat voor mij voor heling, … mensen die op zoek zijn naar vormen van aanraking in de erotische sfeer zijn bij mij niet thuis !