Werkwijze

Tijdens mijn eigen transformatie proces heb ik heel veel "jassen" uitgedaan, wat inhoudt dat ik steeds meer op mijn intuïtie ben gaan vertrouwen.

Elke opleidingsmodule is dan weer een nieuwe "jas", die ik met veel interesse ter kennis heb genomen, ...maar tegelijkertijd ook weer meteen heb losgelaten. Wij als mensen zijn allemaal een uniek "puzzelstukje" in het grote geheel, dus kunnen we naar mijn idee niet in een vaste behandelstructuur gestopt worden. Ik ben ervan overtuigd dat de antwoorden in jezelf verankerd zitten, deze informatie kan niet van buitenaf komen, dus ook niet van mij. Dit resulteert in een intuitieve behandelwijze, waarin ik je begeleid om innerlijke rust te ervaren, waarop ik vertrouw dat hetgeen jij nodig hebt zich zal aandienen, en waarin ik uiteraard gebruik kan maken van m'n "toolbox". Ik ben er met alle aandacht en op een liefdevolle manier om voor jou een veilige omgeving te creëren, om via je eigen inzichten weer "thuis bij jezelf" te komen.

 

 

Mijn Toolbox

Transformatie Coaching

Intuïtieve ontwikkeling

Magnetiseren

Reiki I, II en III

Chakra Therapie

Holistic Pulsing

Massage technieken

Intuïtieve Massage 

Massage na Chemotherapie

Mediamieke Communicatie

Hotstone Massage

Klankschaal Massage

Energetische Reset & EFT 

... en een heel groot hart!

 


VOOR WIE?

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, waardoor lichamelijke klachten vaak een uiterlijke verschijningsvorm zijn, van dieper gelegen emoties en blokkades in onze binnenwereld. De behandelingen die ik geef zijn geschikt voor mensen die letterlijk en figuurlijk "vastlopen" in hun lichaam, vaak meer aan het "overleven" dan aan het leven zijn en intussen heel ver van hun authentieke "ik" af staan.

 

 • Burn-out
 • Slaapproblemen 
 • Vermoeidheid, spanningen en stress
 • Spierspanning en blokkades in het lichaam
 • Moeite met zelfacceptatie
 • Wanneer je teveel in je hoofd bent gaan leven
 • Het balanceren en helen van het totale energetische systeem
 • Het verzachten van fysieke en/of emotionele pijn 
 • Ondersteuning van revalidatie processen
 • Klachten zoals hoofdpijn, nekklachten, rugklachten, spier en gewrichtsklachten, buikklachten etc.
 • Behandeling als ondersteuning tegen de klachten die ontstaan als gevolg van chemo en bestralingen bij kanker.
 • Bij kinderen: bij faalangst, spanningsbuikpijn, moeilijk (in)slapen, hyperactiviteit 
 • Voor ouderen: is Holistic Pulsing zeer geschikt als effect op de gewrichten, waardoor verstijvingen kunnen verminderen en spieren kunnen ontspannen.    
 • … Natuurlijk is ook de reden "een ontspanningsmoment voor mezelf" meer dan voldoende!                                                                                     

Betaling

kan contant, per factuur of betaalverzoek, de behandelingen worden NIET vergoed door de zorgverzekeringen! Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren afgezegd/gewijzigd te worden, bij niet tijdig doorgeven ben ik helaas genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.

Vragen staat vrij

Mocht je vragen hebben, dan kun je me altijd een berichtje sturen of bellen. Neem ik de telefoon even niet op, dan ben ik vast en zeker in contact met een ander mooi mens, laat dan even een bericht achter, zodat ik je kan bereiken. 

 

Bianca Groeneveld

Broekhuizenstraat 103

6374 LK Landgraaf

info@biancagroeneveld.nl

Tel: (0031) 06-13569730

 

KvKnr.  14068399

BTWnr. 1557.80.190 B01

LET OP!

Alle behandelingen die ik geef zijn lichaamswerk gericht, dat wil zeggen dat ik zowel fysiek als emotioneel vaak heel dichtbij de cliënt mag zijn.

Voor mij is dit een groots cadeau, om de veiligheid en onvoorwaardelijke liefde te bieden zodat de cliënt heel dicht bij zichzelf kan en durft te zijn.

De eventuele aanraking tijdens de behandeling staat voor mij voor heling, … mensen die op zoek zijn naar vormen van aanraking in de erotische sfeer zijn bij mij niet thuis !