Ik ben Bianca Groeneveld, ....ik ben moeder, dochter, vrouw, echtgenote, goede vriendin en nog veel meer... Ik ben geworden tot wat ik was, en ben opnieuw geworden tot wat ik ben. Vanaf kinds af aan ben ik een "gever" die altijd het gevoel van geluk pas kon ervaren als anderen om mij heen dat eerst waren, vanuit die harmonie kon ik meeliften in dat mooie gevoel. Ik ben opgegroeid als een vrolijk kind dat zich af en toe even terug trok in zichzelf,....graag had ik dat kind willen blijven, want wat is er mooier dan in de verwondering te kunnen blijven leven.

 

Nu weet ik dat ik ook voor mezelf mag kiezen, ....en dat is soms heel eng hoor. Ondanks dat mensen mij als "groots" zien voelde ik mij eerder klein, en keek ik op tegen die "grootse" mensen, die alle wijsheid in pacht leken te hebben. Uit ervaring weet ik nu dat mijn "klein" zijn mijn kracht is omdat ik niet zoveel hoog te houden heb, "what you see is what you get". Ik ben ik, er zijn geen twee of meerdere versies van mij, eentje voor thuis en een voor buiten de deur...

Als je me ziet, … zie je me echt!

Vragen staat vrij

Mocht je vragen hebben, dan kun je me altijd een berichtje sturen of bellen. Neem ik de telefoon even niet op, dan ben ik vast en zeker in contact met een ander mooi mens, laat dan even een bericht achter, zodat ik je kan bereiken. 

 

Bianca Groeneveld

Broekhuizenstraat 103

6374 LK Landgraaf

info@biancagroeneveld.nl

Tel: (0031) 06-13569730

 

KvKnr.  14068399

BTWnr. 1557.80.190 B01

LET OP!

Alle behandelingen die ik geef zijn lichaamswerk gericht, dat wil zeggen dat ik zowel fysiek als emotioneel vaak heel dichtbij de cliënt mag zijn.

Voor mij is dit een groots cadeau, om de veiligheid en onvoorwaardelijke liefde te bieden zodat de cliënt heel dicht bij zichzelf kan en durft te zijn.

De eventuele aanraking tijdens de behandeling staat voor mij voor heling, … mensen die op zoek zijn naar vormen van aanraking in de erotische sfeer zijn bij mij niet thuis !